• facebook
Kanapkowa pasta z makreli

Kanapkowa pasta z makreli

Jeśli Wy też lubicie ryby, z całą pewnością posmakuje Wam pasta z makreli. Szybka i łatwa, a efekt końcowy pyszny. Polecam dla dużych i małych:)

pasta z makreli

Produkty:

  • makrela
  • 4 ogórki konserwowe
  • 1 cebula
  • 4 jajka
  • 2 łyżki majonezu

Czas przygotowania: około 10 minut

  1. Mięso z makreli pozbawić ości i posiekać.
  2. Jajka ugotować na twardo.
  3. Ogórki, jajka i cebulę pokroić w niewielką k0stkę.
  4. Całość dokładnie wymieszać z majonezem.

I gotowe:)

2 komentarzy

  1. ~Iga z Dietmap.pl · 22 grudnia 2015 Odpowiedz

    Ostatnio mam wielką ochotę na taką makrelę i teraz już wiem jak ją przyrządzę!

  2. ~Iga z Dietmap · 11 marca 2016 Odpowiedz

    Ja pastę z makreli robię z dodatkiem twarogu i cebulki, chociaż pomysł na to jajko też prezentuje się świetnie!

Odpowiedz na „~Iga z Dietmap.plAnuluj komentarz